Nederlands Francais English Deutsch

Help mee een oplossing te vinden voor het probleem van de nachtvluchten.

Hoe?


Breng je kennissen op de hoogte van deze petitie en stuur ze een link naar het campagne filmpje.

Vul hier onder je naam, emailadres en het emailadres van een kennis in.
Ze ontvangen dan van ons een mailtje waarin wij hen op de hoogte brengen van deze site met een link naar het campagne filmpje

Door de affiche voor deze actie op te hangen.
Of door hem hier te bestellen.


poster 10 advertising
Herinner uw Europees parlementslid deze Schriftelijke verklaring te ondertekenen

Wie heeft de Schriftelijke verklaring al ondertekend? Bekijk de lijst.

Help de parlementsleden eraan herinneren de Schriftelijke verklaring te ondertekenen. Zend onderstaande tekst naar uw EP-lid. Hier vindt u een lijst met de Belgische EP-leden Http://wwwdb.europarl.eu.int/ep6/owa/p_meps.short_list?ilg=NL&ictry=BE&ipolgrp=&iorig=, hier een lijst met de Nederlandse EP-leden http://wwwdb.europarl.eu.int/ep6/owa/p_meps.short_list?ilg=NL&ictry=NL&ipolgrp=&iorig=.

U kan volgende tekst gebruiken als basis voor uw brief.

    Geachte europarlementslid,

    Als lid van het Europees parlement bent u er ongetwijfeld van op de hoogte dat er een Schriftelijke verklaring voorligt die aan de Europese Commissie een oplossing vraagt voor het probleem van de nachtvluchten. Nachtrust en werkgelegenheid mogen niet tegen elkaar worden uitgespeeld. De enige oplossing is een Europese oplossing.

    Daarom wil ik u vriendelijk vragen de Schriftelijke verklaring 'over geluidsoverlast door nachtvluchten' voor 15 februari te ondertekenen. Daarin wordt de Europese Commissie gevraagd om het aantal nachtvluchten op Europese luchthavens tot een minimum te beperken.

    Ik hoop dat u samen met uw collega's een oplossing voor het probleem van de nachtvluchten uit de brand kan slepen. Ik kijk ernaar uit meer van u te horen.

    Met de allervriendelijkste groeten,